Hammeren kommer forhåbentlig til at synge, når Bruun Rasmussen for andet år i træk i samarbejde med Copenhagen Photo Festival svinger hammeren over et udvalg af værker fra Copenhagen Photo Festivals censurerede udstilling den 7. juni kl 19.30 i Understationen i Nyborgade 13 på Østerbro.

Understationen, Østerbro
Den tidligere transformerstation Understationen, der bl.a. har været brugt som billardklub for Dong medarbejdere, udlejes i dag af Urban Help til udstillinger og events som fx. Copenhagen Photo Festivals censurerede udstilling

Værkerne er udvalgt blandt mere end 1800 indsendte forslag, kreeret af talentfulde unge fotografer fra hele verden og kan opleves i hele festivalperioden fra 1.-11. juni i den tidligere transformerstation Understationen på Østerbro.

På auktionen kan man ikke bare erhverve fremsynet fotokunst til yderst rimelige priser, men også støtte en række talentfulde kunstneres virke. Vi håber, at rigtig mange vil bidrage til den gode stemning og forhåbentlig også købe lidt lækkert med hjem til stuevæggen eller kunstsamlingen, så vi kan få sat fotokunsten og de spirende talenter på Danmarkskortet.
Eventauktionen begynder på bruun-rasmussen.dk, hvor man fra slutningen af maj kan se og byde med på værkerne. Auktionen afsluttes med et stemningfuldt live-event midt i festivalugen, hvor vi varmer op med dj og drinks i Understationen fra kl 18.30. Alle er velkomne!
Posted by:Bruun Rasmussen Contemporary