Skærmbillede 2017-11-08 kl. 14.09.00
I denne uge åbner verdens mest imponerende fotofestival Paris Photo i byernes by for at fejre fotografiet som kunstart. Bruun Rasmussen løfter glasset og bidrager til festen med en netauktion over mere end 90 lots med fotografiske kunstværker og fotodokumentariske billeder. Se et udpluk af værkerne i den lille film i indlægget og vær med i festen.

📽 Calm Creative // 
  by Bensound

Se alle fotografierne og byd med her

Uanset om du er til fotobaseret kunst af fx Helmut Newton, Roy Schatt, Astrid Kruse Jensen, Olafur Eliasson, Nobuyoshi Araki, Jakob Hunosøe, eller du måske mere er interesseret i eksempelvis japansk hårmode fra 1880’erne, egyptiske pyramider, syriske seværdigheder eller grønlandsk bygdliv, er der noget at dykke ned i.

Auktionen kører på nettet allerede og slutter 21. november fra kl 18.

Skærmbillede 2017-11-08 kl. 14.19.35

GemGem

GemGem

GemGem

Posted by:Christine Almlund