Den traditionsrige fotoevent Paris Photo løb af stablen for 21. gang i Grand Palais i midten af byernes by fra 9. til 12. november i år. Det var som altid et kæmpe tilløbsstykke med lang kø foran den smukke udstillingsbygning og med tusindvis af besøgende fra hele verden.

Paris Photo er en fantastisk event, fordi man bliver bombarderet med både de bedste fotobaserede samtidskunstværker og med de helt store klassiske vintage-fotografier, som al fotografi i dag står på skuldrene af. Det er et sansebombardement, som enhver, der interesserer sig for fotografi, bør unde sig selv at besøge, hvis ikke de har været der før.

I et forsøg på at indfange det hele, gjorde jeg det, enhver god turist gør: Tog en million billeder af de smukke fotos såvel som af det svirrende liv på de velbesøgte stande. Forhåbentlig kan de give et lille indblik i en fantastiske event, der som ingen anden fejrer fotografisk kunst! Photo Fantastique!

Enjoy ;o)

Et lille udpluk af værkerne

Posted by:Christine Almlund