FOTOGRAFISK CENTER // BLOG

Fredag den 2. november holdt Fotografisk Center fernisering på udstillingen Ung dansk fotografi ’18.

Dette års udgave af udstillingsserien er kurateret i samarbejde med Christine Almlund fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner. Og den har, som alle Fotografisk Centers udstillinger i 2018, identitet som det overordnede tema. De fem inviterede fotografer er bosiddende og uddannet i Danmark, men flere af dem har oprindelse i andre nordiske lande. Og netop den personlige historie er udgangspunktet for de viste værker, der arbejder med undertemaer som arkiv, erindring og fortælling. Ved ferniseringen blev åbningstalen holdt af fotograf Fryd Frydendahl, som blandt andet er kendt for sit årelange projekt Nephews, der har sit udspring i en tragisk familiebegivenhed. Hendes tale kan læses nedenfor sammen med billeder fra ferniseringen. 

Kristine Kern & Christine Almlund

Fryd Frydendahl

Dan Frisk Petersen, Hulda Sif Ásmundsdóttir, Julia Jayko Fossland & Lisbeth Johansen

Åbningstalen ved Fryd Frydendahl:

Som kunstnere er…

View original post 669 more words

Posted by:Christine Almlund