Bruun Rasmussens fotoblog, Det gode fotografi, har fået vokseværk og er blev til Bruun Rasmussen Contemporary.

I Bruun Rasmussens afdeling for moderne kunst har vi de senere år oplevet en stigende interesse for kunst og et udtalt ønske om at blive klogere på, hvad der er på færde især i vores samtids kunst – ikke kun i den fotografiske genre, men i en bredere kontekst. 

Derfor, synes vi, giver det rigtig god mening, at vi her i 2020 udvider vores eksisterende kanaler for fotografi, så de fremover også viser og formidler den brede palet af samtidskunst, som vi får mellem hænderne her i huset – fra fotografi og maleri til grafik og skulpturer. 

Erik A. Frandsen: Opiumsvalmuen. 2013. Sælges på Netauktion over samtidskunst i marts.

Fra foto til contemporary

Den tidligere Bruun Rasmussen fotoblog “Det gode fotografi” er derfor fra ultimo januar 2020 omdøbt til Bruun Rasmussen Contemporary. Ud over fotobloggen skifter også fotonyhedsbrev og Instagram-profil navn og fokus. Du vil dog fortsat kunne se tidligere opslag fra fotobloggen, hvis du scroller tilbage i blogopslagene ude på forsiden.

Det er fortsat fotospecialist Christine Almlund, der er skribent og redaktør på sitet, men specialistkredsen er naturligt nok udvidet til også at omfatte en håndfuld yderst kompetente kollegaer fra afdelingen for moderne kunst: Niels Boe Haugaard, Kathrine Eriksen, Peter Beck samt Stephanie Ingemann-Petersen.

Næste samtidskunstauktion

Vi håber naturligvis, at rigtig mange vil “vokse” med os ind i samtidskunstens fascinerende univers, hvor vi naturligvis vil fortsætte med også at fortælle om vores samtids fotografiske hovedværker, når de byder sig til.

Den første auktion, hvor vi for alvor sætter fokus på samtidskunsten i de forskellige kanaler, er vores kommende Traditionelle Auktion i Bredgade, som åbner 20. Februar. Her er vi i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på kataloget, der får et eksplosivt afsnit med samtidskunst. Det glæder vi os til at fortælle meget mere om i den kommende tid.

Har du værker, du ønsker at sælge på auktion, kan du nå at få det med på vores kommende Netauktion over samtidskunst i marts måned.

Posted by:Bruun Rasmussen Contemporary