I 2017 oprettede vi her bruunrasmussenfoto.blog kun med fokus på fotografi, samt et særskilt fotonyhedsbrev og en Instagram-profil, hvor foto-afficionados kunne følge fotokunsten. Alle tiltag blev utrolig fint modtaget.

De senere år har vi imidlertid – ligesom gallerier og museer landet over – oplevet en stigende interesse for kunst i det hele taget og et indgående ønske om at blive klogere på, hvad der er på færde især i vores samtids kunst – ikke kun i den fotografiske genre, men i et bredere perspektiv. 

Derfor udvider vi nu vores eksisterende kanaler for fotografi, så de fremover også viser og formidler den brede palet af samtidskunst, som vi får mellem hænderne her i huset – fra fotografi og maleri til grafik, objekter og skulpturer.

Den tidligere Bruun Rasmussen fotoblog “Det gode fotografi” er derfor fra ultimo januar 2020 blevet omdøbt til Bruun Rasmussen Contemporary. Ud over fotobloggen skifter også fotonyhedsbrev og Instagram-profil navn og fokus. Du vil dog fortsat kunne se tidligere opslag fra fotobloggen, hvis du scroller tilbage i blogopslagene.

Vi håber naturligvis, at rigtig mange vil vokse med os ind i samtidskunstens fascinerende univers, hvor vi naturligvis vil fortsætte med at fortælle om fotografiske hovedværker fra vores tid, når de byder sig til – for interessen for fotokunsten har vi bestemt ikke lagt på hylden.

Læs mere: “#Firstmoverpåfotografi”

Se her, hvornår næste samtidskunstauktion foregår.

Kontakt os for indleveringer til næste samtidskunstauktion